Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πετάξαμε την πιπίλα (πέμπτη ημέρα)

Οι ημέρες με την πιπίλα αποτελούν πια παρελθόν για το μικρό μυρμηγκάκι. Ξεκινώντας από την Πέμπτη μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πολύ δρόμο έχουμε διανύσει. Σε αυτό βοήθησε και το οτι μέσα στο σαββατοκύριακο γιορτάσαμε τα γενέθλιά της (τα οποία είναι 12 Μαρτίου, αλλά τα ετεροχρονίσαμε λίιιιγο) και ήταν συνέχεια απασχολημένη.

Όσον αφορά στο δύσκολο θέμα του ύπνου, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν  μπόρεσε να κοιμηθεί το μεσημέρι, το Σάββατο κοιμήθηκε μια χαρά. Και τα βράδια ο ύπνος της παίρνει ευκολότερα, αν και μπορεί να ξυπνήσει μια-δυο φορές ζητώντας τη, όμως κοιμισμένη τις περισσότερες φορές , οπότε ήταν εύκολο να την ξαναπάρει ο ύπνος. Επίσης, μπήκαμε στον πειρασμό και την πήραμε μια-δυο φορές και στο κρεββάτι μας, όμως και στο δικό της όταν κοιμόταν ήταν εντάξει.

Τώρα πια "τη σκέφτεται" λιγότερο, αν και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο θα της είναι. Μπαίνω στη θέση της και σκέφτομαι τον εαυτό μου να κάνει δίαιτα και η αλήθεια είναι οτι δύσκολα αντιστέκομαι σε κάποια λιχουδιά. Έτσι και το μυρμηγκάκι μου κάνει πιπιλο-δίαιτα.

Ακόμα, θετικό είναι οτι ο καιρός είναι πολύ καλός, οπότε ευνοεί τις βολτούλες, την παιδική χαρά και το ποδήλατο, δραστηριότητες που αγαπούν τα παιδιά και τα "κουράζουν" ευχάριστα.

Όλα καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου