Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσά χέρια

Είναι πραγματικά μια χρυσοχέρα η θεία της μιας μου κουμπαρούλας και νονάς του μικρού μυρμηγκακίου (περίπλοκο;). Ό,τι έχουμε αγοράσει, δει ή μας έχει κάνει δώρα η νονά μας είναι και μια μικρή όμορφη έκπληξη.

Είναι η Έλενα Χατζοπούλου, που με αγάπη και τέχνη επιμελείται το καθετί.

Να κάποιες από τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες της.

Το πρώτο και πολύ αγαπημένο μας είναι ένα καδράκι που στολίζει το δωμάτιο της μικρής


Άκρως πριγκιπικό και παραμυθένιο, σε ταξιδεύει σε άλλη διάσταση του χωροχρόνου. Το μικρό μυρμηγκάκι βέβαια, όταν το είδε είπε: "ω, μαμά, τι ωραίες εκκλησίες!" χι χι


Αυτό, είναι δώρο για τη βάφτιση της μικρής, φωτογραφικό άλμπουμ ή λεύκωμα (όπως θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς), παιδικό, ονειρικό, τέλειο!


Οι σελίδες του, καθώς ξεδιπλώνονται, έχουν κι αυτές μια ιστορία να σου πουν κι ένα μικρό μυστικό να σου αποκαλύψουν. Καμία δεν είναι ίδια με την προηγούμενη και λαχταράς να το ξεφυλλίζεις ξανά και ξανά...


Να και ψαράκια


Για το τέλος, άφησα τα κοσμήματα- τους καλύτερους φίλους των κοριτσιών. Εντάξει, μπορεί να μην είναι διαμάντια, όμως ακόμα και οι ημιπολύτιμοι λίθοι όταν "δεθούν" όμορφα, δημιουργούν τέχνη και μας στολίζουν...

Συγχαρητήρια Έλενα!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: 

3 σχόλια:

  1. γλυκεία μου Άρτεμις σ ευχαριστώ τόσο πολύ γι αυτο το αναπάντεχο και τόσο συγκινητικό "αφιέρωμα" !!!!!!!!!
    με πολύ αγάπη
    ΕΛενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα: Μοναδική εκπτωτική κάρτα μπαίνει δυναμικά στην αγορά
    Μία νέα εκπτωτική κάρτα με μεγάλο εύρος προνομίων μπαίνει δυναμικά στην ελληνική αγορά.
    Πρόκειται για την "ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα", την οποία παρουσίασαν τα στελέχη του mpdclub, Δούκας Παλαιολόγος, πρόεδρος, Βασίλης Μουντάκης, διευθύνων σύμβουλος και Σπύρος Λευθεριώτης, αντιπρόεδρος........

    Κεντρικό "μόττο" της κάρτας είναι πως όλοι όσοι συμμετέχουν στην εσωτερικά αγορά που δημιουργεί (καταναλωτές - επιχειρήσεις - δίκτυο συνεργατών) κερδίζουν. Οι καταναλωτές διατηρούν προνόμια μεγάλων εκπτώσεων σε πλήθος επιχειρήσεων (1.000 αυτή τη στιγμή) και μεγάλων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (200 αυτή τη στιγμή).

    Οι επιχειρήσεις προβάλλονται ήδη δωρεάν σε 20.000 καταναλωτές-μέλη που αυξάνονται καθημερινά, ενώ οι πωλητές του mpdclub εξαιτίας των υψηλών ποσοστών προμήθειας έχουν μια επιπλέον δυνατότητα να συμπληρώσουν το εισόδημα τους.
    Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Δούκας Παλαιολόγος το mpdclub είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που συνασπίζονται για να μπορούν με την καταναλωτική τους δύναμη να πετυχαίνουν καλύτερες συμφωνίες και εκπτώσεις από τις επιχειρήσεις, ενώ τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως το "ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ασφαλιστικό προϊόν".

    Ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Μουντάκης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του mpdclub, την στήριξη των επιχειρήσεων και την προστασία του εισοδήματος των καταναλωτών, ενώ τα οφέλη, οι παροχές καθώς και η στρατηγική προώθησης του προϊόντος παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τον αντιπρόεδρο του mpdclub, Σπύρο Λευθεριώτη.
    Περισσότερες πληροφορίες στο www.mekarta.gr.

    δειτε το video της παρουσιασης
    http://youtu.be/i_GYcaO3mEA

    http://youtu.be/uLNnrJeDg90

    http://youtu.be/md3fFpmaqQY
    http://youtu.be/Vri6VYch8mA

    YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή